Smala vägar, stup, blåmärken och ett vattenfall.

Igår var en dag full av äventyr. Emanuel, Einar, Rebecca och jag skulle få hänga med en tjej vid namn Gretel och hennes två kompisar till ett vattenfall som finns här utanför Cochabamba mitt bland bergen. Att vandra upp och ner för berg för att sedan komma fram till ett vattenfall lät mycket enklare än vad det var. Jag har haft det roligt många gånger under min tid här men gårdagen var helt klart en topp 3. 

Vi gick på smala vägar med berg på ena sidan och stup på den andra. Vi klättrade ner för halvtstup, gick upp för en brant backe med endast lösa stenar och självklart råkade jag också åka ner för hela backen på min rumpa. Vi hoppade från sten till sten för att komma över bäcken när vägen tog slut men vi gick också i vattnet för att komma över ibland. Vi gick genom buskage och klättrade upp och ner från grenar och stenar. Jag är idag en mörbultad tjej med många rivsår och mycket blåmärken men hjälp vad roligt det var. Det var jobbigt men vattenfallet och hela äventyret var så värt. 

Vi hade en ledig dag igår som alltid på måndagar men vi hade även en ledig helg och var alltså lediga lördag och söndag. Jag hade kunnat åka iväg och göra vad som helst men jag får inte åka själv härifrån och det var inte direkt någon ur mitt team som var sugen på att lämna vårt hem här i Sacaba. Kanske var det ändå ganska smart med tanke på vad som nu ligger framför. Denna veckan är fullproppad med inlämning och läxor men till helgen är det dags för läger i Chapáre med kyrkan. Nästa vecka är det höstlov och på tisdagen far Emanuel, Einar, Kristina och jag till Cusco i Peru för att senare i veckan tillbringa en heldag på Machu Pichu. Direkt efter lovet påbörjas kursveckor i Lima tillsammans med de andra teamen i Syd-Amerika och där är vi i drygt 2 veckor vilket innebär att vi inte kommer tillbaka hit förrän i slutet av November. Vilket betyder att jag inte vet när nästa blogginlägg läggs upp. Det kommer vara mycket som händer men hjälp vad roligt det kommer att bli. Det kommer verkligen bli en upplevelse skulle jag tro och jag ser fram emot det. 

Nu behöver jag läsa en bok inför morgondagens boksamtal men jag skickar med lite bilder och hoppas på att ni får se en glimt utav gårdagens äventyr. Det var jobbigt kan jag lova men vet du vad? Det var så värt det.













Linnea i Bolivia

Den 3:e september far jag iväg för att i 8-9 månader vara bosatt i Bolivia som ligger på andra sidan jorden i Sydamerika. Jag går en bibelskola vid namn Testa Mission vilket betyder att jag i Bolivia kommer att göra just det: testa mission. Testa mission har en egen Boliviablogg som jag tycker att ni ska följa men genom att läsa denna bloggen får du följa mina tankar, känslor och dagar i Bolivia.

RSS 2.0